Polední menu

Pondělí: 18. 11. 2024– Polévka: Hráškový krém (1,3,7)

1. 250g MEXICO! BURRITOS S VEPŘOVOU PANENKOU v gyros koření, zelným salátem, dresingem tzaziky, rajčaty, ledovým salátem, červenou cibulkou a strouhaným sýrem eidam a čedar, smažené hranolky a zakysaná smetana 165,-
2. 150g BEEF BOURGUIGNON! Hovězí kýta pomalu dušená na červeném víně, kořenové zelenině a bylinkách, smetanová bramborová kaše(1,3,7,9) 165,-
3. 150g SMAŽENÝ KUŘECÍ CORDON BLEU plněný šunkou a sýrem eidam, šťouchané brambory s cibulkou(1,3,7) 169,-
4. 150g THAJSKÉ KUŘECÍ NUDLIČKY s restovanou čerstvou zeleninou na červeném kari s kokosovým mlékem, dušená jasmínová rýže)1,3,5,6,7,8,11)       165,-
5. 180g ŠPAGETY CARBONARA s anglickou slaninkou, cibulkou, čerstvou petrželkou, smetanou a sýrem parmezán(1,3,7)       155,-
     
     

 

Úterý: 19. 11. 2024 – Polévka Kuřecí vývar(1,3,7,9)

1. 150g OBLÍBENÉ! ŠTĚPÁNSKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ špikovaná vařeným vejcem, pomalu pečené v silné šťávě, dušená jasmínová rýže)+,3,7,10)       165,-
2. 150g DOMÁCÍ PLNĚNÉ BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY uzeným masem, podávané s bílým zelím a restovanou cibulkou(1,3,7) 159,-
3. 150g SMAŽENÝ SÝR HERMELÍN, vařené pažitkové brambory a tatarská omáčka  (1,3,7,10)        155,-
4. 150g GRILOVANÝ STEAK Z VEPŘOVÉ PANENKY nakládaný ve francouzské hořčici, grilované mladé brambory, omáčka demi glas, sázené vejce a malý okurkový salát(1,3,7,10)       169,-
5. 180g BRAMBOROVÉ NOKY S KUŘECÍM MASEM, listovým špenátem, česnekem, smetanou a sýrem parmezán(1,3,7)       155,-
     
     

Středa: 20. 11. 2024 – Polévka : Jihočeská kulajda (1,3,7)

1. 150g HOVĚZÍ NUDLIČKY CHILLI CON CARNE s restovanou čerstvou paprikou, fazolemi a kukuřicí, podávané s dušenou jasmínovou rýží  (1,3,7)                                     165,-
2. 150g OBLÍBENÉ! SMAŽENÉ ŘÍZEČKY Z VEPŘOVÉ PANENKY v pivním těstíčku, smetanová bramborová kaše)1,3,7) 165,-
3. 150g OBLÍBENÉ! PEČENÁ VEPŘOVÁ ŽEBRA nakládaná v naší barbecue marinádě, šťouchané brambory s cibulkou a zelný salát coleslaw(1,3,7)       169,-
4. 150g POMALU PEČENÝ ANGLICKÝ ROASTBEEF přelitý silnou šťávou z výpeku, pečené brambory s rozmarýnem a dijonská majonéza(1,3,7)         175,-
5. 220g ŠPAGETY S KUŘECÍM MASEM, tomatovou omáčkou arabiata, česnekem, pancetou a sýrem parmezán(1,3,7) 155,-
     
     

 

Čtvrtek: 21. 11. 2024 – Polévka: Bílá zelná s klobáskou (1,3,7,9)

1. 250g MEXICO! QUESADILLAS S RESTOVANÝM LOSOSEM, červenou cibulkou, smaženou bramborovou plackou, listovým špenátem, rajčaty, strouhaným sýrem čedar a eidam, zakysaná smetana a smažené hranolky(1,3,4,7) 165,-
2. 150g HOVĚZÍ KÝTA POMALU PEČENÁ NA ČESNEKU, podávaná se špenátem a domácím bramborovým knedlíkem(1,3,7) 169,-
3. 150g VÁLEČEK Z VEPŘOVÉ PANENKY v kuřecí fáší a anglické slanince, pečené brambory grenaile a smetanová hořčičná omáčka(1,3,7,10)       165,-
4. 200g SMAŽENÝ HOLANDSKÝ ŘÍZEK připravovaný z jemně mleté vepřové plece, bramborová kaše a kyselá okurka(1,3,7)       165,-
5. 180g ŠPAGETY AGLIO OLIO s česnekem, chilli papričkou, čerstvou petrželkou a sýrem parmezán(1,3,7) 155,-
     
     

 

Pátek: 22. 11. 2024 – Polévka: Hovězí vývar se zeleninou(1,3,7,9)

1. 150g GUACAMOLE BURGER v domácí housce s jemně mletým masem z hovězího krku, sýrem čedar a sýrem mozzarella, ledovým salátem, česnekovou majonézou, guacamole, rajčaty, kyselou okurkou a rozpečenou anglickou slaninkou, smažené hranolky se slupkou(1,3,7) 165,-
2. 150g ŠPALÍČKY Z VEPŘOVÉ PANENKY plněné listovým špenátem a sýrem hermelín pečené brambory přelité zakysanou smetanou, omáčka demi glas(1,3,7)    165,-
3. 150g MEDAILONKY Z HOVĚZÍ KÝTY pomalu dušené na žampionech a bylinkách, jasmínová rýže s hráškem(1,3,7) 165,-
4. 150g SMAŽENÉ KUŘECÍ STRIPSY V SÝROVÉM TĚSTÍČKU, šťouchané brambory s cibulkou a malý řecký salát s balkánským sýrem(1,3,7) 169,-
5. 200g BRAMBOROVÉ NOKY S VEPŘOVOU PANENKOU, tomatovou omáčkou, chilli papričkou, česnekem, anglickou slaninkou, sušenými tomaty, smetanou a sýrem parmezán(1,3,7,9) 155,-