Polední menu

Pondělí: 31. 03. 2025– Polévka: Krémová z medvědího česneku (1,3,7)

 

1. 150g VEPŘOVÝ ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK plněný kyselou okurkou, párkem, vejcem a vyuzeným špekem, dušená jasmínová rýže (1,3,7,10) 169,-
2. 150g SMAŽENÉ KUŘECÍ STRIPSY v sýrovém těstíčku podávané s bramborovou kaší a zelným salátem coleslaw  )1,3,7) 169,-
3. 150g ČOČKA NA KYSELO podávaná s uzenou krkovičkou, sázeným vejcem, kyselou okurkou a restovanou cibulkou)+,3,7) 165,-
4. 150g OBLÍBENÉ! MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY pomalu pečené na houbách, smetanové gratinované brambory(1,3,7)       169,-
5. 220g ŠPAGETY ARABIATA S VEPŘOVOU PANENKOU, tomatovou omáčkou, česnekem, anglickou slaninkou a sýrem parmezán)1,3,7)       159,-

 

Úterý: 01. 04. 2025 – Polévka Kuřecí vývar(1,3,7,9)

1. 250g MEXICO! BURRITOS S TRHANÝM VEPŘOVÝM MASEM pečeným přes noc, šťouchanými fazolemi, strouhaným sýrem eidam, pečenou paprikou, cibulkou a ledovým salátem, smažené hranolky a zakysaná smetana)1,3,7)       165,-
2. 150g POMALU PEČENÁ KUŘECÍ ROLÁDA plněná masovou směsí, bramborová kaše, malý okurkový salát a silná šťáva z výpeku (1,3,7) 169,-
3. 150g OBLÍBENÉ! ŠTĚPÁNSKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ špikovaná vařeným vejcem, pomalu pečené v silné šťávě, dušená jasmínová rýže(1,3,7,10) 169,-
4. 150g SMAŽENÝ SÝR EIDAM, vařené pažitkové brambory a tatarská omáčka (1,3,7,10)       165,-
5. 200g BRAMBOROVÉ NOKY S KUŘECÍM MASEM, česnekem, listovým špenátem a smetanou, sypané sýrem parmezán(1,3,7)       159,-

Středa: 02. 04. 2025 – Polévka : Frankfurtská s bramborem (1,3,7)

1. 150g Smažený KUŘECÍ ŘÍZEK OBALOVANÝ V SEZAMOVÉ PANKO STROUHANCE, bramborová kaše a kyselá okurka   (1,3,7)                              165,-
2. 150g HOVĚZÍ NUDLIČKY CHILLI CON CARNE s restovanou čerstvou paprikou, fazolemi a kukuřicí, podávané s dušenou jasmínovou rýží(1,3,7) 169,-
3. 150g TRHANÁ VEPŘOVÁ KRKOVIČKA pomalu pečená na česneku a cibulce, červené zelí a domácí bramborový knedlík(1,3,7)       169,-
4. 150g KRÁJENÁ VEPŘOVÁ PANENKA plněná anglickou slaninkou a listovým špenátem, šťouchané brambory s cibulkou(1,3,7)       169,-
5. 180g ŠPAGETY CARBONARA s anglickou slaninkou, cibulkou, čerstvou petrželkou, smetanou a sýrem parmezán(1,3,7) 159,-

 

Čtvrtek: 03. 04. 2025 – Polévka: Hráškový krém (1,3,7,)

1. 150g GRILOVANÝ HOVĚZÍ FLANK STEAK přelitý rozmarýnovým demi glas, pečené brambory a česneková majonéza(1,3,7) 179,-
2. 150g KUŘECÍ STEAK PLNĚNÝ SUŠENÝMI TOMATY podávaný na smetanovém houbovém rizotu s parmezánem a listovým špenátem, omáčka demi glas)1,3,7) 165,-
3. 150g PEČENÉ KUŘECÍ STEHNO plněné nádivkou s medvědím česnekem a anglickou slaninkou, bramborová kaše a zelný salát(1,3,7)       169,-
4. 150g FISH CHIPS (smažené rybí filátko v pivním těstíčku, limetková majonéza a smažené hranolky))1,3,4,7)       165,-
5. 220g BRAMBOROVÉ NOKY S VEPŘOVOU PANENKOU, červenou cibulkou, hořčicí a smetanou,  sýr parmezán(1,3,7) 159,-

 

Pátek: 04. 04. 2025 – Polévka: Hovězí vývar (1,3,7,9)

1. 150g BURGER V DOMÁCÍ HOUSCE s jemně mletým masem z hovězího krku, sýrem čedar, rajčaty, smaženou bramborovou plackou, anglickou slaninkou, chorrizo majonézou, guacamole a dubovým salátem, smažené hranolky se slupkou(1,3,7) 165,-
2. 150g HOVĚZÍ NUDLIČKY STROGANOF s restovanou kyselou okurkou, žampiony a dušenou jasmínovou rýží(1,3,7)    169,-
3. 150g GRILOVANÝ STEAK Z VEPŘOVÉ PANENKY přelitý smetanovou hořčičnou omáčkou, pečené mladé brambory s cibulkou a sázené vejce(1,3,7,10) 169,-
4. 150g PEČENÁ VEPŘOVÁ ŽEBÍRKA v naší barbecue marinádě, šťouchané brambory s cibulkou, zakysaná smetana a zelný salát)1,3,7) 169,-
5. 180g BRAMBOROVÉ NOKY S KUŘECÍM MASEM, tomatovou omáčkou, chilli papričkou, italskou pancetou a česnekem, sypané sýrem parmezán(+,3,7,9) 159,-